Selecteer een pagina

Wie is Romy Schagen

Initiatiefnemer Talentize, Strengths coach en trainer
Energiegevers:
Strengths Cultuur
Strengths & Team dynamieken
Strengths & Non-Profits

“Each one of us can make a difference, together we make change”

Van jongs af aan geloof ik al sterk dat iedereen ten alle tijden de mogelijkheid in zich heeft een verschil te kunnen maken, hoe klein of groot dit verschil dan ook is. Bij mij resulteerde deze overtuiging in mijn reis naar Guatemala op 18-jarige leeftijd om vrijwilligerswerk te gaan doen. Vervolgens heb ik 13 jaar lang Stichting Muses gerund waarbij ik met een fantastisch team duizenden vrijwilligers heb mogen voorbereiden, door middel van trainingen, om de impact van deze doelgroep wereldwijd te vergroten. Mijn Significance talentthema ondersteunt mij om keuzes te maken die een impact hebben.

Het is voor mij belangrijk om een fijn team om mij heen te hebben. Vanuit mijn Relator talentthema creëer ik snel een diepere verbinding met nieuwe teamleden. En vanuit mijn Maximizer talentthema zie ik waar ieders potentie tot successen ligt waarmee we samen als team die ‘change’ kunnen maken om anderen te ondersteunen. Met mijn Positivity talentthema draag ik bij aan een hele fijne en positieve energie, maar geef ik anderen ook het vertrouwen in zichzelf om te kunnen groeien. Met mijn Activator talentthema geef ik soms net dat extra zetje om anderen in beweging te krijgen. Dit maakt dat mooie ideeën niet bij ideeën blijven, maar daadwerkelijk tot uitvoering komen.

Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik kennis maakte met de Gallup Strengths methode, binnen Talentize de basis van talentontwikkeling. De positieve mindset, kijken naar dat wat er wél is en dat versterken. Dagelijks ervaar ik de kracht hiervan binnen ons team en ondersteunt het mij niet alleen zakelijk, maar ook privé als partner en als moeder van 3 kids. 

Ik kijk ernaar uit om ook jou te mogen inspireren en ondersteunen vanuit deze mindset!

Liefs, Romy

Activator – Relator – Maximizer – Significance – Positivity