Selecteer een pagina

talentontwikkeling voor individuen

ons aanbod

Meet my talent sessies

Online en offline sessies om kennis te maken met de basis van talentontwikkeling.
Deze sessies vinden om de maand plaats en mag je kosteloos bijwonen.

COACHING

Ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke groeiwensen en uitdagingen, waarin talentontwikkeling in alles de basis is. Ontdek wat jou uniek maakt en hoe jouw talenten je kunnen ondersteunen in het maken van keuzes binnen jouw werk en leven.
Afhankelijk van jouw wens matchen wij jou met één van onze Talentize coaches.

talent maximizer masterclass

Wil jij jezelf ontwikkelen tot talent expert? Volg dan onze 4-daagse masterclass waarin je alles leert over de verschillende talent thema’s en alle tools meekrijgt om anderen hierin te ondersteunen. LEES HIER MEER

INSPIRATIESESSIES

Verdieping van talentontwikkeling gelinkt aan diverse thema’s om jouw talenten dagelijks zowel privé als in jouw werk in te zetten. (Thema’s als Strengths & Solliciteren, Strengths & Vitaliteit, Strengths & Time management)

Wil jij aan de slag met talentontwikkeling en heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op  via: 06-23859049 of mail naar romy@talentize.nl

WAAROM TALENTONTWIKKELING?

Wie ben ik, wat maakt mij uniek en hoe maakt mij dit succesvol? Vragen waar wij jou als talent coaches in ondersteunen. Jouw talenten zijn de bron van jouw natuurlijke potentieel en het vertelt jou alles over de manier waarop jij je gedraagt, hoe je je voelt en de wijze waarop je denkt. Je zult ontdekken wat jou energie geeft en op welke vlakken er energie verloren gaat. Hoe beter jij jouw talenten kunt toepassen, hoe groter het potentieel om consequent te handelen met meer richting, vertrouwen en hoop. 

Iedereen heeft een specifieke set van natuurlijke talenten en capaciteiten. Wanneer we onze talenten bewust toepassen, kunnen ze onze grootste bron van vervulling worden – we worden zelfverzekerder, vrolijker en energieker.

Het zit in onze aard om onszelf te bekritiseren. Onze energie inzetten om beter te worden in de dingen waar we mee worstelen, lijkt een logische benadering. Maar dat is niet zo. Jouw grootste potentieel voor uitmuntendheid ligt in het versterken van dat waar je van nature het beste in bent.

Je kunt je talenten omzetten in krachten. Een kracht is het vermogen om consequent een bijna perfect positief resultaat te behalen in een specifieke taak. Wanneer je op een bepaald gebied excelleert, gebruik je dus een kracht.

download BROCHURE

en LEES direct MEER OVER ons aanbod en tarieven