Selecteer een pagina

stage bij talentize

logo talentize

Ben jij op zoek naar een stage waarbij de focus ligt op het versterken van datgene waar van nature jouw talenten al liggen? Om te gaan ontdekken wat jou uniek maakt en hoe jij dit effectief in kunt gaan zetten? Bij Talentize besteden wij aandacht aan zowel jouw persoonlijke- als professionele groei.

WIJ ZIJN

Een team van trainers & coaches gespecialiseerd in talentontwikkeling. Wij geloven in de positieve mindset die elk individu versterkt. Juist door te kijken naar dat wat er wél is en daar de aandacht op te leggen! Het ondersteunt iedereen in het omgaan met uitdagingen en het maken van keuzes. Ook in onze eigen samenwerking is talent altijd de basis. 

wij bieden

Stage plekken voor diverse studie richtingen, waarbij onze ervaring in het begeleiden van stagiaires vooral ligt binnen de Sociale Opleidingen (Social Work & Toegepaste Psychologie). Wij bieden stageplekken voor zowel 1 als meerdere dagen per week, met voorkeur van minimaal 6 maanden.

De stage activiteiten zijn afhankelijk van datgene wat jij graag wilt ontwikkelen en versterken. Denk hierbij aan het ontwerpen en beheren van Social Media kanalen, ontwikkelen van coach en trainings- sessies, ondersteunen in sessies etc. 

enthousiast?

Kan jij jezelf vinden in onze visie waarbij de focus op talent ligt? Stuur jouw motivatie en stageduur naar romy@talentize.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Naomi Montesinos
“In mijn derde studie jaar van toegepaste psychologie heb ik een semester lang, drie dagen in de week stage gelopen bij Talentize. Ik kijk met een hele positieve blik terug op deze periode. Het team van Talentize heeft een enorm fijne en positieve sfeer hangen en vinden gezelligheid op de werkvloer ook zeker belangrijk, dit gaf mij een welkom gevoel. Vanuit mijn studie was ik wel al een beetje bekend met de Clifton strengths, maar ik had nog te weinig kennis over mijn talenten. Zo zijn we in de eerste weken mijn rapport in gedoken en heb ik een veel beter beeld gekregen van wie ik ben en waar mijn talenten liggen. Dit is super waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en zo kan je ook nog beter je talenten inzetten op de werkvloer en zelfs in prive leven. Vanuit school moesten er ook opdrachten gemaakt worden en je kreeg hier ook echt de ruimte voor. Ik kreeg de vrijheid om zelf mijn stage in te vullen, en zelf te bepalen waar ik mij in wilde ontwikkelen. Dit maakt ook dat de stage plek voor iedereen anders en uniek is. Desondanks dat je zo wordt vrijgelaten krijg je hele goede begeleiding van het team. Wanneer jij hulp nodig hebt staan ze direct voor je klaar. Ik heb zelf een workshop mogen ontwerpen over feedback en feedforward en heb deze workshop ook kunnen geven aan het team en heb daarnaast nog een feedback matrix ontworpen. Hiernaast ben ik ook nog veel bezig geweest het reflecteren op mijzelf en op mijn werk dat ik aanleverde. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het eerste deel van mijn afstuderen met een ruim voldoende heb kunnen afronden. 
Ik ben super veel geleerd en ben ook enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zonder dit lieve team en zeker zonder Romy was dat mij niet gelukt. Deze ervaringen en kennis zal ik voor goed mee nemen. Thanks Team Talentize!”
Naomi Montesinos
Ik heb in het derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie met veel plezier stage gelopen bij Talentize. De werkomgeving bij Talentize is een bijzondere plek waar ik warm verwelkomd ben en waar ik de eerste weken ben meegenomen in de werkwijze van Talentize en de Strengths Mindset. Dit vond ik super fijn en ik heb het gevoel dat deze fijne start er mede voor heeft gezorgd dat ik mij goed voelde op mijn stageplek!  Iets wat kenmerkend was aan deze stage is dat er veel tijd en aandacht werd besteed aan mijn eigen ontwikkeling en talenten. Hierdoor ben ik mijzelf in dit halfjaar een stuk beter leren kennen waarvan ik zeker weet dat het in de toekomst mij nog steeds erg veel zal helpen. Via school had ik al kort kennis gemaakt met de Strengths, maar ik heb mij door deze stage écht kunnen verdiepen in de talenten en hoe deze mij én anderen zouden kunnen helpen in het (werk)leven. Ik heb tijdens mijn stage voortdurend geleerd om verbindingen te leggen tussen talenten en het leven. 
Ik kon de koppeling tussen stage en school perfect maken doordat ik mijn stage taken grotendeels zelf mocht invullen. Ik kreeg hierdoor het vertrouwen, de tijd en de vrijheid om onderzoek te doen naar de acquisitie van Talentize.  Al met al vond ik dit een fijne stage waarbij ik vooruitgang heb kunnen boeken op zowel academisch als persoonlijk gebied!
Naomi Montesinos
“Ik heb in mijn tweede studiejaar van de opleiding Social Work een jaar lang stage gelopen bij Talentize. Het was echt een onvergetelijke ervaring! Ik kijk er met heel veel voldoening en blijdschap op terug. Ten eerste omdat ik omringd was door een super gedreven team dat werkt vanuit de positieve Strengths-mindset. Dit gedachtegoed werkt enorm aanstekelijk en maakte dat ik elke week oprecht uitkeek naar de stagedagen. Daarbij is Talentize sterk is in het ‘practice what you preach’ idee. Hierdoor kon ik mijn stageperiode invullen met taken die gericht waren op mijn unieke talenten en eigen ontwikkeldoelen. Daardoor ben ik zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak in korte tijd enorm gegroeid. Wat daar ook aan bijdroeg was dat het team heel begaan was bij mij als stagiaire en dat ik samen met hun continu kon reflecteren op mijn ontwikkelingen. Dit heeft me een stuk bewuster gemaakt van mijn patronen; zowel mijn krachten als mijn uitdagingen. Ook heb ik ervaren dat ik veel vertrouwen kreeg van mijn begeleidster in de uitvoering van taken, wat maakte dat ik het jaar met veel meer zelfvertrouwen afsloot dan ik voor de stage had. Je wordt bij Talentize écht gezien en erkent in jouw unieke bijdrage, en je wordt op passende wijze gestimuleerd om vanuit je grootste potentieel te gaan leven! Ik ben Talentize dankbaar voor alle wijze lessen, en draag het talentengedachtegoed voor altijd met trots met mij mee.”
Naomi Montesinos
“Ik ben Shoumara en ik heb in mijn 4e jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie een half jaar stage gelopen bij Talentize. Een onvergetelijk half jaar waarin ik een onderzoek heb kunnen doen en mijzelf heel erg heb kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken.
Het team waar je in terecht komt als stagiaire is super speciaal. Iedereen staat heel erg open om je te helpen met wat dan ook en je merkt dat ze dat ook gewend zijn om voor elkaar te doen. Een hele prettige en fijne sfeer om te leren.
Ik had vóór mijn stageplek moeite met mezelf beschrijven voor tijdens bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of tijdens gesprekken. Mijn doel was om dit te verbeteren tijdens mijn stageperiode en dat is zeker gelukt! Ik heb nu goed zicht op waar mijn talenten liggen en kan uitleggen hoe deze zich uiten in de praktijk.
Wat mij het meest bij blijft van mijn stageperiode zijn de gesprekken (en vriendschappen) die je maakt met de stagiaires. Je gaat namelijk veel met elkaar gesprek over jullie talenten en dat brengt vaak de leukste en interessantste verhalen naar boven.
Kortom, een stageperiode die ik iedereen zou aanraden!”
Naomi Montesinos

“Ik had nooit kunnen dromen dat ik aan het eind van mijn stage een eigen product heb mogen creëren en volledig heb mogen realiseren. Vanuit mijn talenten heeft Romy mij in dit proces begeleid en daarnaast de juiste hoeveelheid vrijheid en vertrouwen gegeven om volledig mijn eigen ding te doen. Naast het uitdagen van mijzelf op de werkvloer was er ook geregeld tijd voor reflectie. Deze bijzondere werkomgeving wordt volledig ingesteld op het inzetten van jouw talenten. Er wordt met elkaar samengewerkt op basis van elkaars talenten en dat maakt dat ik mijn volledige stage bij Talentize alleen maar in mijn element was. Er ontstaat een onbeschrijfelijke energie als het volledige team doet waar hij/zij voldoening uit haalt.

Big thanks to team Talentize for believing in me and in my strengths.”

Naomi Montesinos

“Voor mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik in november 2020 begonnen met mijn stage bij Talentize. Door eerst een uitgebreide introductie te krijgen in de Strengths Mindset, ging ik daarna vanuit deze mindset aan het werk. Vanuit mijn talenten keek ik naar mijn energiegevers en zette deze gericht in om verschillende taken uit te voeren. Zo mocht ik mij bezig houden met netwerken, social media, ontwikkelde ik met een medestagiair een advies en zelfs een coachings tool. Door de taal van talenten eigen te maken, zag ik dat het bewust inzetten van mijn Strengths ontzettend veel oplevert. Ook op mijn studie begon ik met het bewust inzetten van mijn Strengths in bijvoorbeeld de samenwerking en het maken van loopbaangerichte keuzes. Stage bij Talentize biedt vrijheid in het ontdekken wat jou motiveert en zorgt ervoor dat je ook buiten stage groeit. Het is echt een gift for life.”

Naomi Montesinos

“Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik begonnen met een stage bij Talentize. Om meer over de Strengths Mindset te weten te komen heb ik een training gevolgd over talentontwikkeling en een uitgebreide uitleg gehad. Na de kennismaking met de Strengths Mindset was ik overtuigd dat dit zoveel mensen kan helpen in het (werkende) leven. Zowel de positieve benadering als kennis over jezelf is enorm motiverend om aan het werk te gaan. 

Met een mede stagiair heb ik een social-media onderzoek mogen doen waar een advies uit is voortgekomen. Ook heb ik gewerkt aan content voor de sociale media platformen van Talentize. Ik heb deze stageperiode als ontzettend leerzaam ervaren. Voor mij is de Strengths Mindset echt een ontdekking geweest op het gebied van kennis, zelfontwikkeling en interesses. Ik ga hier zeker mee verder!”

Naomi Montesinos

‘’In het tweede jaar van mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik stagegelopen bij Talentize. Vanuit de opleiding was ik al bekend met de strengths mindset, maar bij Talentize heb ik mijn talenten helemaal eigen gemaakt. In de veilige en vertrouwde werksfeer wordt iedereen gestimuleerd om zijn eigen sterke kanten in te zetten tijdens de samenwerking. Romy maakt ook echt tijd vrij zodat ik mijn eigen talenten kan ontwikkelen. Tijdens de stage heb ik een goed beeld gekregen van hoe de coach- en trainwereld in elkaar zit. Ook ben ik bezig geweest met het schrijven van blogs, het voorbereiden van en meekijken bij de trainingen die werden gegeven en zelfs het ontwerpen van een eigen training vanuit de strengths mindset. Tijdens deze stage heb ik niet alleen kennis opgedaan over de praktijk, maar ook heel veel geleerd over waar ik uniek in ben en hoe ik mijn sterke kanten in kan zetten om zo een samenwerking of proces te verbeteren. Al met al weet ik nu heel goed waar ik sta en waar ik naartoe wil, thanks to Talentize!’