Selecteer een pagina

TALENTONTWIKKELING BINNEN DE HULPVERLENING

logo talentize

Juist bij hulpverleners ligt de focus op de ander en dat is prachtig, want zo draag jij bij aan onze maatschappij. Maar wat heb JIJ als hulpverlener nodig om je krachtig te voelen? Onze eigen unieke talenten vertellen ons heel veel over wat we hebben bij te dragen, maar ook wat we hiervoor nodig hebben. De Strengths mindset maakt het gemakkelijker om hier woorden te geven maar ook om als individu en team doelen te realiseren vanuit talenten.  Wij begeleiden hulpverleners om vanuit de Strengths mindset zowel individuel en als team te groeien en te ontwikkelen. Iedere hulpverlener is uniek, wij maken die uniekheid zichtbaar en ondersteunen ieder team van hulpverleners om vanuit talent bij te dragen aan onze maatschappij.

 

Voor wie

Hulpverleners hebben voortdurend leer- en groeimogelijkheden nodig binnen hun diverse vakgebied. Door hun talenten te begrijpen, kunnen zij de ontwikkelingspaden kiezen die hen zullen helpen een lange, succesvolle en productieve carrière binnen de hulpverlening te behouden en zoveel clienten te ondersteunen. Dit is waar het team van Talentize, binnen alle vormen van het hulpverlening, de nodige begeleiding in biedt.

ONS AANBOD

TEAMSESSIES

Onze teamsessies hebben als doel talent bij jezelf en jouw collega’s te begrijpen, te herkennen en gericht in te kunnen zetten. Focus ligt op het creëren van een team hulpverleners dat vanuit talent met elkaar weet te communiceren, uitdagingen aan te gaan en van elkaar te leren.

COACHING

Ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke groeiwensen en uitdagingen, waarin talentontwikkeling de basis is.

MASTERCLASS

De meest duurzame manier om talentgericht werken te implementeren binnen de organisatie is om een aantal enthousiaste hulpverleners vanuit de organisatie op te leiden tot talent experts.
LEES HIER MEER

Klanten Hulpverlening

HVO Querido

Wat brengt het

De hulpverlener

Nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bewustzijn en begrip over wat jou als hulpverlener uniek maakt en hoe jij niet alleen zorgt draagt voor de ander, maar ook voor jezelf en collega’s. Inzichten in wat jouw talenten nodig hebben om jouw clienten dagelijks te ondersteunen, jouw vak uit te oefenen en om te gaan met de dynamieken binnen de hulpverlening. 

De client

Door de Strengths mindset wordt er voor clienten een omgeving gecreeerd, waarin er meer aandacht is voor iedere client als individu met een individuele hulpvraag. De mindset ondersteunt de client om hem/haar meer zelfvertrouwen en kracht te laten ervaren. 

De organisatie

Aandacht voor talentontwikkeling verhoogt de betrokkenheid, gezondheid en saamhorigheid binnen de organisatie. De CliftonStrengths methodiek zorgt voor een positieve gezamenlijke taal die het makkelijker maakt voor hulpverleners om effectief en efficiënt samen te werken.

Let’s meet

Laat je contact gegevens achter en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!
Wil je graag ervaren wie wij zijn en wat wij brengen? Dan nodigen wij jou graag uit voor de maandelijkse Meet my Talent. Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden en nemen wij jou graag mee in de basis van de Strengths mindset en de mogelijkheden binnen organisaties. Aanmelden kan via deze link

Onze coaches en trainers op het gebied van Strengths & Hulpverlening

Romy Triepels

Romy Schagen

Loes Martinius