Selecteer een pagina

WILD FM ACTIE!

logo talentize

Uniek aanbod!

Wat leuk dat je hebt geluisterd naar WildFM! Zoals beloofd geven wij 5 Strengths Assessments + talentgesprekken van een uur weg, met één van onze talentcoaches! (t.w.v. €117,-)

Juist in deze tijden is het fijn om te ontdekken wat jou energie geeft, talentontwikkeling ondersteunt hierin en geeft jou inzicht in wat jou uniek en bijzonder maakt.

Vul onderstaand formulier voor zondagavond 20 dec. 20.00 uur en dan hoor je maandag of je 1 van de 5 gelukkigen bent geworden! Is dit niet het geval, dan hebben wij natuurlijk iets anders moois voor jou.

12 + 7 =

Wil jij aan de slag met talentontwikkeling en heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op  via: 06-23859049 of mail naar romy@talentize.nl

WAAROM TALENTONTWIKKELING?

Wie ben ik, wat maakt mij uniek en hoe maakt mij dit succesvol?

Dit zijn vragen waar wij jou als talent coaches in ondersteunen. Talenten helpen ons te begrijpen wie we zijn. Talenten zijn onze aangeboren capaciteiten en vertellen ons van alles over de manier waarop we ons gedragen, hoe we omgaan met gevoelens en hoe onze gedachten zich vormen. Een talent wordt een kracht zodra we hierin investeren.

Je zult tijdens een talent gesprek ontdekken wat jou energie geeft en op welke vlakken er energie verloren gaat. Hoe beter jij jouw talenten kunt toepassen, hoe groter het potentieel om consequent te handelen met meer richting, vertrouwen en hoop. 

Ben jij nieuwsgierig hoe talentontwikkeling de samenwerking binnen teams versterkt? Kijk dan op deze pagina