Selecteer een pagina

TALENTONTWIKKELING BINNEN organisaties

ONS AANBOD

TEAMSESSIES

Bestaande uit 3 sessies met als doel talent bij jezelf en jouw collega’s te begrijpen, te herkennen en gericht in te kunnen zetten. Focus ligt op het creëren van een team dat vanuit talent met elkaar weet te communiceren, uitdagingen aan te gaan en doelen te behalen.

ONLINE TEAM PROGRAMMA

Juist nu in tijden van thuiswerken is het van belang om als manager aandacht te besteden aan het welzijn van jouw medewerkers. Middels ons 4-weekse online programma is dit waar wij managers in ondersteunen. Via deze pagina vind je meer info. 

INSPIRATIESESSIES

Verdieping van talentontwikkeling gelinkt aan diverse thema’s. (Talent & Vitaliteit, Talent & Timemanagement, Talent & Persoonlijk Ontwikkel Plan). Mooie sessies als onderdeel van teamdagen.

MASTERCLASSES

De meest duurzame manier om talentgericht werken te implementeren binnen de organisatie is om een aantal enthousiaste medewerkers of managers vanuit de organisatie op te leiden tot talent experts.
LEES HIER MEER

COACHING

Ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke groeiwensen en uitdagingen, waarin talentontwikkeling de basis is.

waarom focus op talent

Een werkcultuur met sterke talentontwikkeling van medewerkers is de meest productieve omgeving. Medewerkers hebben voortdurend leer- en groeimogelijkheden nodig. Door hun talenten te begrijpen, kunnen zij de ontwikkelingspaden kiezen die hen zullen helpen een lange, succesvolle en productieve carrière te behouden. Dit is waar het team van Talentize de nodige begeleiding in biedt, voor medewerkers en managers.

een op talent gericht team:

… weet hoe ieder persoon denkt over zijn of haar bijdrage aan anderen in het team. En begrijpt hoe hij/zij deze talenten combineert met die van collega’s om samen een krachtig team te vormen.

… is zich bewust van elkaars bijdragen, maar ook van elkaars uitdagingen.
Het team begrijpt hoe ieder persoon denkt, handelt en voelt. Dit bewustzijn ondersteunt in de onderlinge verbinding en het opbouwen van  effectieve partnerschappen.

… verandert onmiddellijk de wijze waarop ze met elkaar communiceren vanuit een positievere dialoog en verhoogt de algehele betrokkenheid en prestaties van het team.

INSPIRATIE BROCHURE

LEES direct MEER OVER ons aanbod en tarieven

Heb je binnen jouw organisatie een vraagstuk waarbij wij kunnen helpen? Neem contact met ons op  via: 06-23859049 of mail naar info@talentize.nl