Selecteer een pagina

Wie is loes martinius

Strengths coach en trainer

Energiegevers:
Strengths & Rehabilitation
Strengths & Wellbeing
Strengths & young- adults
Strengths & Workplace

“When you know what’s important, it’ s a lot easier to ignore what is not.”  (Marie Kondo)

Kijken naar wat jou energie geeft, je bewust laten worden van je lijf en geest. Vanuit het individulation talentthema, heeft altijd het unieke in ieder mens mij geïnspireerd. In het begin van mijn schooltijd vond ik het moeilijk om mee te komen met de rest van de klas. Hoe meer ik zelf kon kiezen welke richting ik op kon gaan en ontdekte welke manier van studeren bij mij paste, hoe meer ik kon groeien. Ik merkte dat ik niet alles hoefde te kunnen maar dat ik kon kiezen, zelf regie kon nemen. Mijn zelfvertrouwen groeide en zo kon ik mijn werk interessant maken en dit combineren met mijn eigen ontwikkeling.  

“ Zou het niet geweldig zijn als..”  (futuristic talentthema) komt bij mij tot uiting door het visualiseren van deze optimale leef/werk situatie en zorgt voor het extra stapje energie die je mogelijk nodig hebt om te ervaren hoe uniek jij bent! 

Van nature kijk ik naar het potentieel van anderen en haal ik energie uit de groei van anderen. Ik kijk met kleine stappen naar de ontwikkeling (developer talentthema). 

Mijn verschillende interesses in de mens en de verschillende leeftijden passen hierbij; hoe eerder je geleerd hebt inzicht te hebben in je eigen kwaliteiten, gericht hulp te vragen wil ik een ieder bevestigen in zijn richtingen. Zowel grotere vraagstukken over loopbaan, revalidatieprocessen als het “kleine” hobby’s, zelfontplooiing en bewustwording. 

De relatiethema’s zijn terug te zien in mijn beroepskeuze; ergotherapeut. Het betekenisvol handelen staat hier centraal waarbij ik altijd de interactie met zowel de sociale en fysieke omgeving meeneem in het proces. Het zorgt er ook voor dat ik met een praktische handvaten en tips zal komen betreffende je dagindeling, balans en time- management kwaliteiten. 

Heb jij ook zin om nog meer richting te geven aan dat wat voor jou waardevol is en dat vergroten? Dan ga ik met veel plezier deze uitdaging aan. 

Hartelijke groet,
Loes Martinius