Selecteer een pagina

HET STRENGTHS ASSESSMENT

HET STRENGTHS ASSESSMENT

  Het Clifton Strengths Assessment helpt je jouw talenten te identificeren en te ontdekken waar jouw natuurlijke talenten liggen. Door instinctieve reacties op 177 sets stellingen te analyseren, haalt het Assessment belangrijke aanwijzingen naar voren over hoe jij op een natuurlijke manier denkt, je voelt en je gedraagt. Het Assessment ondersteunt je als startpunt van zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en groei!

 

Top 5

Het grootste potentieel voor groei en ontwikkeling ligt in jouw top 5 thema’s. De top 5 is bij ons altijd het uitgangspunt voor coaching en teamsessies. 

Investering: €25 (excl. btw)

 

ALL34

Naast je top 5 talent thema’s krijg je bij deze optie toegang tot een uitgebreid rapport met informatie over jouw ondersteunende talenten en minder aanwezige talenten. Je hebt dus een overzicht van alle 34 talent thema’s. Voor particuliere coaching adviseren we de uitgebreide test zodat we je niet alleen kunnen begeleiden in het vrijmaken van je potentieel maar ook in het omgaan met je uitdagingen en blinde vlekken. 

Investering: €67 (excl. btw)

 

Wil je het CliftonStrengths Assessment aanschaffen? Dan kan je dat vanaf 5 Assessments op factuur via Talentize doen. Hierbij ontvang je een duidelijke handleiding met een persoonlijke code. Mail jouw aanvraag en gegevens naar romy@talentize.nl.

Voor een enkele losse code adviseren wij jou om dit direct te doen via de website van Gallup.