Selecteer een pagina

talent maximizer masterclass

logo talentize

Word een talent expert

4-Daagse opleiding vanuit Talentize om jou op te leiden tot Strengths Expert. Vanuit Talentize is de Strengths mindset de basis van talentontwikkeling. Deze masterclass is dé manier om het Strengths gedachtegoed verder uit te dragen binnen jouw organisatie.

voor wie

Deze masterclass is van waarde voor iedereen die binnen een organisatie wil bijdragen aan een op talent gerichte organisatiecultuur. Voor iedereen die talentontwikkeling wil stimuleren en de motivatie voelt om anderen te ondersteunen vanuit talent te werken en te leven.

 • ‘Als HR-adviseur wil ik de Strengths mindset verder uitrollen binnen de HR tools van de organisatie.’
 • ‘Ik ben team manager en wil graag de aanwezige talenten binnen het team benutten en versterken. Ook wil ik mijn stijl van leidinggeven hierop aanpassen.’
 • ‘Als net afgestudeerde student Toegepaste Psychologie vind ik deze mindset enorm interessant en wil ik dit verder uitdragen in mijn toekomstige activiteiten en carriere.’
 • ‘De Strengths mindset wil ik als medewerker binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben inzetten om mijn collega’s te ondersteunen en te laten groeien.’
 • ‘Als coach is deze mindset een hele waardevolle aanvulling op wat ik al aanbied.’

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie!

 

inhoud masterclass

Dag 1

Beter begrip van eigen talentpatronen, dynamieken tussen talenten en het uitdragen van de Strengths mindset

Dag 2 & 3

Uitdiepen van alle talentthema’s en tools om individuen te ondersteunen vanuit de Strengths mindset

Dag 4

Gericht op het ondersteunen van teams, zelfstandig een Strengths sessie faciliteren en het lezen van een team analyse 

Talentize masterclass

Je ontvangt praktische tools, een uitgebreide handout met oefeninen en je leert technieken om de Strengths mindset te implementeren in gesprekken, bijeenkomsten en sessies. Ook ontvang je zelf gedurende de masterclass 2 uur individuele coaching.

Praktisch:

 

 • Data masterclass startmaand januari 2024: donderdag 25 januari, vrijdag 2 februari, donderdag 8 februari, dinsdag 27 februari (VOL)
  Data masterclass startmaand september 2024: dinsdag 17 september, vrijdag 27 september, vrijdag 4 oktober, en donderdag 17 oktober.
 • De sessies vinden plaats in Amsterdam. 
 • Tijden: 10.00 uur – 17.00 uur
 • Minimum van 4 deelnemers, maximum van 8 deelnemers
 • Alle dagen worden gefaciliteerd door 2 Strengths trainers. Ook tussen de opleidingsdagen door zijn zij altijd bereikbaar voor Strengths gerichte vragen of ondersteuning. 
 • Na de masterclass heb je de mogelijkheid om kosteloos 2x per jaar intervisie dagen bij te wonen met als doel jou te ondersteunen waar nodig en nieuw ontwikkelde methodes en tools aan te reiken. Deze dagen zijn alleen toegankelijk voor oud-deelnemers van de masterclass.
 • Investering: €2170 (excl. BTW). Dit is inclusief de 4 opleidingsdagen, 2 individuele coach gesprekken, een Strengths Assessment om weg te geven, materialen en praktische tools (waaronder de Talentize coach kaartenset) om zelfstandig aan de slag te kunnen en toegang tot de intervisie dagen zolang jij die behoefte voelt! En natuurlijk altijd gezonde lunches, tussendoortjes en drankjes.
  Na aanmelding ontvang je een factuur om deze betaling te voltooien. 
 • Deze Masterclass wordt ook in-company aangeboden bij een minimum van 6 deelnemers. 

Deze 4-daagse masterclass wordt gefaciliteerd door Romy Schagen & Karien Hutter. Beiden al 6 jaar Strengths coaches en facilitators. Dagelijks mogen zij hun enorme passie voor talentontwikkeling inzetten om individuen en teams te ondersteunen vanuit de Strengths mindset. Voor meer informatie of vragen over de masterclass mag er altijd contact worden opgenomen met Romy via romy@talentize.nl.

ervaringen

Om de Strengths te kunnen implementeren en goed te borgen in de organisatie hebben vier teamleden de masterclass gevolgd. Het was een feestje om de masterclass met elkaar te doorlopen. We houden op deze manier op verschillende plekken in het team de Strengths actief op de agenda.

Henriette van der Meij

Directrice / bestuurder, Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Het was precies waar ik naar op zoek was en een goede basis om zelf met de methodiek aan de slag te gaan. Veel theoretische kennis van de talenten, tools om die kennis in de praktijk te brengen en vooral ook veel zelfinzicht in hoe mijn talenten werken en hoe ik die kan inzetten.

Diallo Nijburg

Zelfstandig adviseur, Djiri Advies en Wij van Van Wanten

De masterclass was boven verwachting! Een hele fijne, leerzame, goed georganiseerde masterclass. Vertrouwd, ruimte voor iedereen. Aandacht en respect voor iedereen. Een masterclass met een kop en staart, erg prettig!

Ornella Pronk

Strengths Expert

Deze masterclass heeft mij inzicht gegeven in alle talentthema’s, de dynamieken tussen talenten, maar vooral heeft het mij heel veel tools gebracht waarmee ik aan de slag kan op gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn, maar ook om teams binnen mijn organisatie te ondersteunen in het ontwikkelen en bewust worden van talenten.

Nienke Post

Persoonlijk begeleider, HVO-Querido

Door de kennis en vaardigheden die je opdoet kun je de Strengths mindset veel gerichter uitdragen in de organisatie, omdat je aan de ene kant een manier van uitdragen kiest die past bij jouw eigen top 5 talenten en aan de andere kant vanuit een Strengths perspectief kijkt hoe je de mindset het beste kunt laten landen in de verschillende teams. De masterclass heeft mijn verwachtingen overtroffen en mij nog enthousiaster gemaakt!

Serra Lise

Manager Cyber Strategy bij Deloitte Risk Advisory, Deloitte

De masterclass heeft mij veel gebracht, van meer kennis over talentontwikkeling en alles wat bij de Strengths mindset hoort, tot inzichten in mijn eigen talenten en die van anderen. Ook het geloof in focus op talent en sterke punten is nog groter geworden. Tenslotte was het heel fijn om dit samen met een gelijkgestemde groep te doen en is het prettig, van hun perspectieven te leren en om hierin ook een netwerk van nieuwe mensen te hebben kunnen opbouwen.

Amanda Feckler

Psychologie Magazine

Wat het mij heeft gebracht is dat ik durf te vertrouwen op mijn talenten en dit ook durf te uiten. Nu ik mij bewust ben van alle talenten herken ik deze ook bij anderen, waarmee ik anderen nog meer kan waarderen. Doordat we verschillende werkvormen hebben gebruikt en de talenten hebben leren kennen op verschillende manieren heeft het mij geholpen de mindset steeds meer eigen te maken.

Dorianne Zonneveld-Romeijn

Adviseur interne communicatie, De BUCH

Ik voel me gesteund door de verruiming van mijn kennis en zal me zekerder voelen in de gesprekken die ik heb op alle lagen binnen de organisatie. Middels herkenning van talenten bij anderen zie ik mogelijkheden om mijzelf, maar ook anderen beter tot hun recht te laten komen.

Gabe Damstra

Sr Development Engineer, ABN AMRO

let’s start!

Heb je interesse, vragen of wil je je direct aanmelden? Neem contact met ons op via: 06-23859049 of mail naar romy@talentize.nl