Selecteer een pagina

Wie is Romy triepels

Een betrokken, zorgzame, vindingrijke, rustige en maximaliserende CliftonStrengths coach, trainer en adviseur!

Energiegevers:
Strengths & (Persoonlijk) Leiderschap
Strengths & Onderwijs
Strengths & Start-ups
Strengths & Vitaliteit
Strengths & Agile Coaching

“Relaxation is what we are, stress is what we think we should be.”

Na mijn master arbeids- en organisatiepsychologie kwam ik door een persoonlijk ontwikkelprogramma in aanraking met de CliftonStrengths methodiek, echt een gevoel van thuiskomen. Zo’n gevoel dat alles even op z’n plek valt, ik kon eindelijk woorden geven aan wat ik van nature bij mensen zag, talentgedrag (Maximizer)! Binnen korte tijd wist bijna iedereen om me heen van deze methodiek en hadden ze ook de ClifstonStrengths test ingevuld (Relator, Input). Ik begon met het delen van talentfeedback, ik bracht vele talentgesprekken op gang en ik hielp vrienden, kennissen en familie om keuzes te maken op basis van talent. Ik had meteen een hoop ideeën (Ideation) over waar deze mindset een mooie bijdrage kon leveren en schreef een bedrijfsplan voor het onderwijs en voor start-ups. Met deze twee ideeën kon ik bij W3-GROW als Strengths coach en trainer aan de slag. Gedurende de zes jaar dat ik hier werkte heb ik meer dan duizenden individuen op alle niveaus van de organisatie gecoacht en getraind. Ook was ik betrokken bij het ontwerp en de implementatie van vele op Strengths gebaseerde programma’s voor bedrijven in de hospitality, IT, techniek, onderwijs, zorg en non-profit, in binnen- en buitenland. Je kon me overal neerzetten en ik vond er gemakkelijk mijn weg (Adaptability). Na de eerste drie maanden bij W3-GROW was ik al internationaal aan het coachen en trainen als 25-jarige. Doordat ik deze ongekende groei en ontwikkeling op basis van talent zelf heb ervaren, straalt het enthousiasme voor de Strengths mindset uit in alles wat ik doe. De kennis, kunde en ervaringen die ik heb opgedaan maken dat ik nu bij Talentize naast het coachen en trainen met heel veel plezier ook de rol van Strengths expert/adviseur vervul.

Het geeft me heel veel voldoening als ik zie dat mensen hun talenten weer volledig erkennen en bewust inzetten voor een ander of een hoger doel. Dan is iemand dienstbaar vanuit ontspanning, geluk en plezier en zie ik als het ware iemand oplichten. Zo mooi is dat, dan maakt m’n hart een sprongetje. Daar doe ik het voor!

Romy Triepels

Maximizer, Input, Ideation, Relator, Adaptability