Selecteer een pagina

Wie is Rigtje Damstra

Strengths coach en trainer

Energiegevers:
Strengths & Onderwijs
Strengths & Kind en gezin
Strengths & Hulpverlening
Strengths & Welzijn

“Create the life you can’t wait to wake up to”

Ik geloof oprecht dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, soms met een beetje ondersteuning, welke ik van jongs af aan al graag aanbied. Als kind zijnde onbewust en door middel van studie en baan keuzes steeds bewuster. Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de Gallup Strengths methode, voor mij het middel als basis van talentontwikkeling.

De nadruk op belemmeringen zorgde ervoor dat ik het plezier in het hulpverlenen kwijt raakte, deze methode bracht mij weer terug bij de kracht van mensen ondersteunen. Met mijn talent thema individualization breng ik dagelijks het unieke in een ieder naar voren, die glimlach doet mij stralen!

In het contact met een leerling, een kind, een ouder, een werknemer of een heel team geniet ik van de verbanden die gelegd kunnen worden en je verder kunnen helpen. De opluchting wanneer iets ingewikkelds toch simpeler gemaakt kan worden zodat je kleine stapjes kunt maken om van jouw dag, jouw week of jouw leven te genieten, dat is wat ik met mijn talentthema’s ideation, strategic en input creëer.

Doe waar je goed in bent, geniet ervan en maak het nog beter! Zowel zakelijk als in mijn privé situatie als partner en moeder van drie lieve, eigenzinnige dochters, merk ik dat dit is wat energie geeft en brengt. Natuurlijk zou ik jou ook graag hierin willen meenemen middels deze mindset!

Lieve groetjes, Rigtje Damstra