Selecteer een pagina

The Greater Good

Goed doen vanuit talent

Wat zou er gebeuren als jij vanuit jouw talenten kan bijdragen aan een mooiere maatschappij of zelfs aan de wereld? Hoe groter jouw talentbewustzijn, hoe meer jij kunt bijdragen. En wij ondersteunen jou hier heel graag in!

Waarom dit initiatief

Talentize en de Angel Investers hebben hun talenten gebundeld om samen individuen en organisaties te ondersteunen die een positief verschil willen maken in de wereld.

De Angel Investors bestaat uit een groep mentoren die vanuit hun expertise individuen motiveren, ondersteunen en adviseren met zakelijk advies. Talentize ondersteunt jou om vervolgens vanuit eigen talenten vorm te geven wat er bij de Angel Investers uit is gekomen. 

Werkwijze

Ben jij als individu of vanuit jouw organisatie of stichting op zoek naar ondersteuning? Dan kan je je aanmelden via de Angel Investors. Daar ga je van start en vervolgens kom je terug bij Talentize.

Het eerste gesprek met een Angel Investor is kosteloos en wij ondersteunen jou tijdens de hele route, ook als je hier geen budget voor hebt. Talentize ondersteunt kosteloos een aantal trajecten per jaar.

Kijk op de website van de Angel Investors om een kennismakings gesprek in te plannen. Wij kijken er naar uit om je te ondersteunen in het maken van een positief verschil in de wereld met jouw eigen unieke talenten!