Selecteer een pagina

The Greater Good

Goed doen vanuit talent

 Wij ondersteunen non-profits om met aandacht voor talentontwikkeling een nóg grotere bijdrage te leveren een onze maatschappij of zelfs aan onze wereld. Wij geloven dat ieder van ons meer heeft bij te dragen wanneer we aandacht besteden aan het vergroten van ons talent bewustzijn. En wij ondersteunen jouw organisatie hier heel graag in!

Waarom dit initiatief

Talentize en de Angel Investers hebben hun talenten gebundeld om samen individuen en organisaties te ondersteunen die een positief verschil willen maken in de wereld.

De Angel Investors bestaat uit een groep mentoren die vanuit hun expertise individuen motiveren, ondersteunen en adviseren met zakelijk advies. Talentize ondersteunt om vervolgens vanuit eigen talenten vorm te geven dat wat er bij de Angel Investers uit is gekomen. 

Werkwijze

Ben jij als individu of vanuit jouw organisatie of stichting op zoek naar ondersteuning? Dan kan je je aanmelden via de Angel Investors. Daar gaan we van start.

Het eerste gesprek vindt plaats met de eigenaar/initiatiefnemer van jouw organisatie. Op deze manier worden de organiastiedoelen helder om een (nog) groter verschil te maken op een zo effectief mogelijke manier waarbij iedereen binnen de organisatie eigen talenten inzet. Na 1 of meerdere gesprekken met de Angel Investers ga je voor implementatie binnen de organisatie in gesprek met Talentize. In onderstaande brochure kan je lezen hoe Talentize jouw organisatie vervolgens ondersteund om helemaal talentgericht te werken. (Denk hierbij aan coaching met jouw medewerkers, teamsessies, talentcoaching voor de managers en het opleiden van medewerkers tot Strengths Experts).

Investering:
De eerste coaching is kosteloos. Wordt er besloten om de organisatie verder te ondersteunen, dan hebben we een gesprek over jullie financiele middelen. Wij ondersteunen trajecten zowel met korting als helemaal kosteloos.

Ready for the Greater Good?

Kijk op de website van de Angel Investors om een kennismakings gesprek in te plannen. Wij kijken er naar uit om je te ondersteunen in het maken van een positief verschil in de wereld met jouw eigen unieke talenten!

Het ontstaan

Romy en Karen ontmoetten elkaar in 2012. Romy runde op dat moment een stichting, Stichting Muses en Karen ondersteunde toen al meerdere prachtige initiatieven. In alles wat zij doen gebruiken zij CliftonStrengths als basis. Toen Romy de organisatie Talentize startte, was het direct helder om onze ondersteuning vanuit de Strengths mindset ook aan te bieden aan organisaties die een positief verschil maken in de wereld. 

Op dit moment ondersteunen wij deze prachtige initiatieven