Selecteer een pagina

talentontwikkeling voor jongeren

logo talentize

JIJ…

  • Bent tussen de 14 en 20 jaar
  • Bent nieuwsgierig naar je talenten
  • Wilt graag (nu al) inzien waarom jij UNIEK bent
  • Wilt graag in gesprek over je toekomst
  • Twijfelt wat je volgende stap is of welke richting je op wilt werken
  • Staat ervoor open om vanuit een positieve insteek ook jouw ouders hierbij te betrekken

jongeren programma

aandacht voor talent

Inzicht in je eigen talenten, ontdekken waar jij wél goed in bent en dat gaan versterken! Ipv aandacht besteden aan datgene wat jou moeizamer afgaat en jou veel energie kost. Dat is waar wij jou in ondersteunen. Met aandacht voor jouw talenten zal je ook ontdekken welke omgeving het beste bij jou past. Dit kan zeer ondersteunend zijn in het kiezen van bijvoorbeeld de juiste studie of baan. 

met het hele gezin

Het is enorm ondersteunend om het hele gezin te betrekken in talentontwikkeling. Ieder teamlid is uniek en ieder teamlid heeft andere talenten bij te dragen, maar kijkt ook vanuit een eigen ‘talentbril’. De talent inzichten maken dat er een omgeving binnen het gezin wordt gecreeerd waarin iedereen zich optimaal kan en mag ontwikkelen en waarin ieder gezinslid elkaar hierin ondersteund. 

Iedereen heeft een specifieke set van natuurlijke talenten en capaciteiten. Wanneer we onze talenten bewust toepassen, kunnen ze onze grootste bron van vervulling worden – we worden zelfverzekerder, vrolijker en energieker.

Het zit in onze aard om onszelf te bekritiseren. Onze energie inzetten om beter te worden in de dingen waar we mee worstelen, lijkt een logische benadering. Maar dat is niet zo. Jouw grootste potentieel voor uitmuntendheid ligt in het versterken van dat waar je van nature het beste in bent.

Je kunt je talenten omzetten in krachten. Een kracht is het vermogen om consequent een bijna perfect positief resultaat te behalen in een specifieke taak. Wanneer je op een bepaald gebied excelleert, gebruik je dus een kracht.

download BROCHURE

en LEES direct MEER OVER ons aanbod en tarieven