Selecteer een pagina

strengths & welzijn

logo talentize

Aandacht voor ieders welzijn

Wat maakt jouw medewerkers vitaal en sterk? En weten zij hoe zij hun talenten kunnen inzetten om hun welzijn te vergroten?

Als we in één van de elementen rondom welzijn moeite hebben of uit balans zijn, dan gaat ons algehele welzijn achteruit en dat merken we in ons dagelijks leven, dus ook op de werkvloer. In hoeverre wordt er binnen de organisatie aandacht besteed aan het algehele welzijn van alle medewerkers? Alle elementen van iemands welzijn zijn met elkaar verbonden en zo draagt aandacht aan ieders individuele welzijn bij aan minder stress (op meerdere gebieden), meer energie en een hogere medewerkersbetrokkenheid.

Workshop Strengths en Welzijn

Deze verdiepende workshop van drie uur is voor individuen, teams en organisaties waar er al aandacht wordt besteed aan talentontwikkeling en medewerkers zich dus al bewust zijn van hun talenten. Het is een prachtige manier om de verdieping op te zoeken en brengt o.a.:

  • Het inzicht dat je jouw eigen talenten op alle vlakken in jouw leven kunt inzetten.
  • Een gevoel van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid om keuzes te maken die belangrijk voor jouw welzijn zijn.
  • Een heel helder plan om aan de slag te gaan met persoonlijke doelen om jouw welzijn te vergroten.

Waar in onze sessies meestal aandacht is voor het team, is deze sessie toegespitst op ieder individu. Natuurlijk creëert het binnen een team wel een enorme onderlinge verbinding doordat we aandacht besteden aan alle elementen van welzijn, ook buiten de werkvloer om.
Het is ook mogelijk om deze sessie vanuit de organisatie aan te bieden met een open inschrijving. 

De elementen van welzijn

Welzijn gaat over hoe het gaat met de algehele gesteldheid van mensen, wat zij belangrijk vinden in het leven en over hoe zij het leven ervaren. Daarbij beïnvloedt je welzijn binnen het ene element ook je welzijn op andere elementen.

Uit onderzoek van Gallup blijkt dat 66% van de mensen uitzonderlijk goed scoren op één van deze vijf elementen, maar slechts 7% excelleert in alle vijf! Als we in één van deze elementen moeite hebben of uit balans zijn, wat bij de meeste mensen het geval is, dan gaat ons algehele welzijn achteruit en dat merken we in ons dagelijks leven.
Het gaat hierbij om elementen waar we invloed op hebben. Dat in combinatie met bewustzijn van jouw eigen talenten zorgt ervoor dat het steeds gemakkelijker en natuurlijker wordt om aandacht te besteden aan het versterken van deze elementen. 

logo talentize

Talentize coaches & trainers

Deze workshop wordt gefaciliteerd door één of twee van onderstaande Talentize coaches/trainers. Zij hebben een enorme passie voor het thema Welzijn en hun eigen expertises rondom onderwerpen die hierin aan bod komen.

Tijdens deze zeer interactieve sessie wordt er veel aandacht besteed aan het creeëren van een fijne omgeving waarbij iedereen zich veilig voelt om te ontdekken hoe ieder individu de verantwoordelijkheid kan nemen om eigen Welzijn te vergroten. 

Wil je meer weten of deze sessie boeken? Stuur aan mailtje naar romy@talentize.nl