Selecteer een pagina

TALENTONTWIKKELING BINNEN NON-PROFITS

logo talentize

Onze ervaring in het ondersteunen van non-profits vanuit de Strengths mindset is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Natuurlijk ligt er ook een enorme passie vanuit onszelf om deze organisaties waarbij de focus ligt op dienstbaarheid te ondersteunen. Hoe krachtiger een organisatie, hoe meer zij kunnen betekenen voor onze maatschappij. Non-profit organisaties kennen hun eigen uitdagingen en vanuit Talentize begeleiden wij hen om te groeien en te ontwikkelen, met als doel de impact van hun prachtige werk te vergroten.

Voor wie

Wij ondersteunen non-profits binnen alle lagen van de organisatie. Wij zijn bekend met de struggles rondom budgetten en zijn altijd bereid om hierin mee te denken. Wij geloven dat aandacht voor talent de organisatie ondersteunt om te focussen op een duurzame impact. 

ONS AANBOD

TEAMSESSIES

Onze teamsessies hebben als doel talent bij jezelf en jouw collega’s te begrijpen, te herkennen en gericht in te kunnen zetten. Focus ligt op het creëren van een team dat vanuit talent met elkaar weet te communiceren, uitdagingen aan te gaan en van elkaar te leren.

COACHING

Ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke groeiwensen en uitdagingen, waarin talentontwikkeling de basis is.

MASTERCLASS

De meest duurzame manier om talentgericht werken te implementeren binnen de organisatie is om een aantal enthousiaste medewerkers vanuit de organisatie op te leiden tot talent experts.
LEES HIER MEER

Klanten

Wat brengt het

de organisatie

Aandacht voor talentontwikkeling verhoogt de betrokkenheid, productiviteit en saamhorigheid binnen de organisatie. De CliftonStrengths methodiek zorgt voor een positieve gezamenlijke taal die het makkelijker maakt voor medewerkers om effectief en efficiënt samen te werken. Daarnaast biedt het een non-profit organisatie de mogelijkheid zichzelf beter te profileren en aan te geven waar zij een verschil maken. 

het team

 Nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bewustzijn en begrip over wat jou als medewerker uniek maakt. Inzichten in wat jouw talenten nodig hebben om jouw anderen dagelijks te ondersteunen en een echt verschil te maken. 

de vrijwilliger

Het biedt vrijwilligers inzicht in eigen talenten en hoe hij/zij hiermee een duurzame bijdrage kan leveren. Het ondersteunt in de verbinding tussen een vrijwilliger en een non-profit.

Let’s meet

Laat je contact gegevens achter en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!
Wil je graag ervaren wie wij zijn en wat wij brengen? Dan nodigen wij jou graag uit voor de maandelijkse Meet my Talent. Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden en nemen wij jou graag mee in de basis van de Strengths mindset en de mogelijkheden binnen organisaties. Aanmelden kan via deze link

Onze coaches en trainers op het gebied van Strengths & Non-Profits

Karien Hutter

Romy Schagen

Romy Schagen