Selecteer een pagina

TALENTONTWIKKELING BINNEN het onderwijs

logo talentize

Wij begeleiden inmiddels al een aantal jaren docenten om vanuit de Strengthsmindset samen te werken, te groeien en te ontwikkelen. Iedere docent is uniek en wij vinden het mooi om te zien als zij dat vol vertrouwen, plezier en ontspanning uit kunnen dragen in de klas. Het docentschap vergt natuurlijk een aantal basisvaardigheden, maar hoe jij dit als docent in de praktijk brengt, daarin spelen jouw unieke talenten de grootste rol. 

 

meet ons online

Wij organiseren regelmatig online inspiratiesessies, specifiek voor docenten, met als doel jou mee te nemen in de kracht van talentontwikkeling binnen het onderwijs. Hierin delen wij graag hoe het zowel jou als docent, als studenten ondersteunt. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op: donderdag 12 mei. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is voor jezelf extra waardevol als je van te voren het Gallup Strengths Assessment hebt voltooid. 

Ik schrijf mij in voor de online Meet my Talent voor docenten op:

Ik heb het Strengths Assessment al gemaakt:

3 + 11 =

Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden. Het is echter wel zeer aan te raden om van te voren het Strengths Assessment te maken. Na aanmelding voor de sessie word je direct naar deze pagina door verwezen. Je krijgt inzichten in jouw unieke talenten met daarbij een zeer uitgebreid en waardevol persoonlijk rapport. 

Voor wie

Docenten hebben voortdurend leer- en groeimogelijkheden nodig. Door hun talenten te begrijpen, kunnen zij de ontwikkelingspaden kiezen die hen zullen helpen een lange, succesvolle en productieve carrière binnen het onderwijs te behouden. Dit is waar het team van Talentize, binnen alle vormen van het onderwijs, de nodige begeleiding in biedt.

ONS AANBOD

TEAMSESSIES

Onze teamsessies hebben als doel talent bij jezelf en jouw collega’s te begrijpen, te herkennen en gericht in te kunnen zetten. Focus ligt op het creëren van een docententeam dat vanuit talent met elkaar weet te communiceren, uitdagingen aan te gaan en van elkaar te leren.

COACHING

Ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke groeiwensen en uitdagingen, waarin talentontwikkeling de basis is.

MASTERCLASS

De meest duurzame manier om talentgericht werken te implementeren binnen de organisatie is om een aantal enthousiaste docenten of managers vanuit de organisatie op te leiden tot talent experts.
LEES HIER MEER

Klanten

Wat brengt het

De Docent

Nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bewustzijn en begrip over wat jou als docent uniek maakt. Inzichten in wat jouw talenten nodig hebben om jouw leerlingen dagelijks te ondersteunen, jouw vak uit te oefenen en om te gaan met de dynamieken binnen de organisatie. 

De leerling

Door de Strengths mindset wordt er in de klas en voor de leerling een omgeving gecreeerd, waarin er meer aandacht is voor de diversiteit een leerstijlen. Daarnaast is er meer aandacht voor de potentie van ieder individu en helpen de talenten om de samenwerking en relatie tussen leerlingen en docenten te versterken. 

De organisatie

Aandacht voor talentontwikkeling verhoogt de betrokkenheid, productiviteit en saamhorigheid in de school. De CliftonStrengths methodiek zorgt voor een positieve gezamenlijke taal die het makkelijker maakt voor docenten om effectief en efficiënt samen te werken.

Let’s meet

Laat je contact gegevens achter en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!
Wil je graag ervaren wie wij zijn en wat wij brengen? Dan nodigen wij jou graag uit voor de maandelijkse Meet my Talent. Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden en nemen wij jou graag mee in de basis van de Strengths mindset en de mogelijkheden binnen organisaties. Aanmelden kan via deze link

Onze coaches en trainers op het gebied van Strengths & Onderwijs

Romy Triepels

Romy Schagen

Romy Schagen