Selecteer een pagina

Talentgericht werken in jouw organisatie

logo talentize

Stel je je als HR professional eens voor dat alle medewerkers binnen de organisatie zich bewust zijn van hun sterke punten en weten waar zij talent voor hebben. Hierdoor zijn zij goed in staat om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te verrichten, op een manier waar zij energie van krijgen waardoor zij voldoende veerkracht hebben om hun werk-privé balans te behouden. Met als uiteindelijk resultaat dat organisatiedoelstellingen behaald worden.

Dat wordt mogelijk door het implementeren van de Strengths mindset binnen de organisatie en door te zorgen dat de Strengths gedachte ingebed is in alle HR-processen die de organisatie kent. Hierin kan Talentize jou ontzorgen.

Hoe doen we dat?

Binnen HR spelen er verschillende vraagstukken over de gehele employee journey. Ons aanbod richt zich dan ook op talentgericht werken binnen verschillende fases van de journey. In onderstaand overzicht zie je hoe dit er mogelijk uit kan zien binnen organisaties. 

Wij bespreken graag waar jouw behoeften liggen op het gebied van talentontwikkeling binnen jouw organisatie en kunnen hierin altijd maatwerk leveren.

Strengths Experts in de organisatie

Onze ervaring leert dat talentgericht werken het meest effect heeft wanneer het duurzaam binnen de organisatie geïmplementeerd wordt door eigen interne medewerkers. Deze medewerkers leiden wij vanuit Talentize tijdens een 4-daagse masterclass op tot Strengths Expert. Deze Strengths Experts fungeren als ambassadeurs die het Strengths gedachtegoed uitdragen binnen de verschillende facetten van de organisatie.

Een voorbeeld hiervan kan zijn een HR adviseur die het talentgericht werken verwerkt in alle HR tools die de organisatie kent. Op deze manier kan men maatwerk leveren passend bij de organisatie en bij het HR-beleid. Hiermee is de kans op een succesvolle implementatie groter.

Onze coaches op het gebied van  Strengths & HRM

Karien Hutter

Amanda Feckler

Wat brengt het:

Het team

Een talentgericht team is zich bewust van elkaars bijdragen én van elkaars uitdagingen. Door onze sessies begrijpt het team hoe ieder persoon denkt, handelt en voelt. Dit bewustzijn ondersteunt in de onderlinge verbinding en in het opbouwen van effectieve samenwerkingen.

De manager

Wij ondersteunen managers en leidinggevenden in het aansturen van het team zodat zij vanuit eigen kracht organisatiedoelen kunnen realiseren.

De medewerker

Wij ondersteunen medewerkers in persoonlijke en professionele groei door bewustzijn van natuurlijke talenten te faciliteren. Zodat medewerkers vol energie en zelfvertrouwen hun rol kunnen vervullen.

BROCHURE VOOR ORGANISATIES

LEES direct MEER OVER ons aanbod en tarieven

Heb je binnen jouw organisatie een vraagstuk waarbij wij kunnen helpen? Neem contact met ons op  via: 06-23859049 of mail naar info@talentize.nl