Selecteer een pagina

Live your talents

Via de Talentize blogs ontdek je meer over talentontwikkeling en hoe ieders talenten dagelijks tot uiting komen.
Laat je inspireren!

The Power of two

Lees welke elementen van belang zijn in het versterken van de onderlinge samenwerking en creëer de Power of Two.

It’s all about the Strengths mindset

It’s all about the Strengths mindset

It's all about the strengths mindset Vaak zijn we zowel op werk als privé geneigd om te kijken naar dat wat er niet goed gaat en hoe we dit kunnen verbeteren. Dat resulteert doorgaans in twee opties; je werkt aan je verbeterpunten alleen dit kost je veel energie of je...

Strengths Coach Eveline Klerkx

Strengths Coach Eveline Klerkx

De benadering hierin spreekt mij heel erg aan; er is geen goed of fout en iedereen is uniek. De weg naar succes is alleen anders.

Strengths Coach Rigtje Damstra

Strengths Coach Rigtje Damstra

De nadruk op belemmeringen zorgde ervoor dat ik het plezier in het hulpverlenen kwijt raakte, deze methode bracht mij weer terug bij de kracht van mensen ondersteunen. Met mijn talent thema individualization breng ik dagelijks het unieke in een ieder naar voren, die glimlach doet mij stralen!

Strengths coach Karien Hutter

Strengths coach Karien Hutter

Door mijn interesse in mensen, mijn nieuwsgierige aard, mijn inlevingsvermogen, de manier van vragen stellen en de integriteit die ik hoog in het vaandel heb staan, kan ik mijn gesprekpartners snel op hun gemak stellen en tot een diepgaand gesprek komen.

Strengths coach Romy Triepels

Strengths coach Romy Triepels

Door de ongekende groei en ontwikkeling op basis van talent die ik zelf heb ervaren, straalt het enthousiasme voor de Strengths mindset uit in alles wat ik doe.

Strengths coach Amanda Feckler

Strengths coach Amanda Feckler

Gedreven vanuit mijn Individualization talent ben ik bijvoorbeeld altijd oprecht nieuwsgierig naar beweegredenen van mensen, ik houd ervan om te luisteren en vragen te stellen over dat wat ik hoor en ook leer ik graag van anderen (Hello Learner en Input talent)

Strengths coach Loes Martinius

Strengths coach Loes Martinius

Loes Martinius, Strengths coach & trainer bij Talentize. “When you know what’s important, it’ s al lot easier to ignore what is not.”

De kracht van talent binnen studiekeuzes

De kracht van talent binnen studiekeuzes

Het maken van de juiste studiekeuze blijkt nog altijd lastig te zijn voor scholieren en studenten. Maar liefst 16% van de studenten stopt in het eerste studiejaar met zijn of haar studie. Dat komt uit op ongeveer 15.000 studenten per jaar! Uit onderzoek van de...